Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 12-17
Åbningstid i dag: 12-17
Menu

Design dit eget trekantede sjal

På denne strikke workshop lærer du, hvordan du designer og strikker et trekantet sjal

Søndag den 4. maj kl. 14-17

På denne workshop gennemgår vi de elementer, der udgør et trekantet sjal, og hvordan de placeres på sjalet. Vi skal snakke om forskellige mønster- og masketyper, forskellige former for udtagninger, garntypernes betydning for det færdige resultat, og hvordan man omformer et mønster fra en firkantet prøve til det trekantede sjal.

Du kommer til at designe dit eget sjal, som kan være så simpelt eller avanceret, som du selv ønsker. Medbring garn, pinde der passer til garnet (gerne lidt større end den anbefalede størrelse), ternet papir og noget at skrive med. Har du en yndlings strikkemønsterbog, så tag også den med.


Om underviseren
Vithard er strikkedesigner, tekstilkunstner en erfaren underviser. Han begyndte at strikke som 10 årig og har arbejdet professionelt som strikkedesigner de sidste 8 år. Han har lavet designs til flere garnfirmaer, strikkeblade og DR.

Med kraftig inspiration fra den skandinaviske strikketradition er Vithard optaget af, hvordan simple geometriske former dannet ved hjælp af forskellige farver eller masketyper kan frembringe utrolig skønhed og spændende fortællinger.

Billetter

Billetter