Åbningstid i dag: 12-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 12-17
Åbningstid i dag: 12-17
Menu

MED HJERTET I HÅNDEN:

Praktisk workshop om den charmerende byforskønnelse: strikkegraffiti.

Hør om denne meget udadvendte strikkeform, dens udbredelse og vær med til at sætte kulør på Nordatlantens Brygge, når kulturhuset inviterer til workshop om strikkegraffiti.

Søndag den 9. juni kl. 11-16

Målet med workshoppen er at få pyntet flere oplagte udendørs "mål" uden for Nordatlantens Brygge, og som inspiration hertil, kan man gå på opdagelse i det imponerende værk, der er udstillet i forbindelse med arrangementet: en 100% bestrikket campingvogn med navnet Bente fra kommunen!

Folkene bag workshoppen, Gitte Skovmand og Eva Holm, fortæller om fænomenet strikke-garffiti og giver derefter instruktioner til strikke-dekoreringen.

Medbring
Basismaterialer som garn, tråd, nåle og strikkepinde vil blive udleveret, men medbring gerne selv forhåndslavede broderede "citater", ord eller tags, små hæklede eller strikkede stykker (ca. 15x15cm) og andet hæklet eller strikket pynt efter fri fantasi, som kan påsys.

Arrangementet er en del af den verdensomspændende World Wide Knit In Public Day. Hvis vejret er til det, foregår hele workshoppen udendørs.

Billetter
Pris: 80 kr.
Online salg via politikenbillet.dk/nordatlanten.

workshoppen er en del af world wide knit in public day