Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 12-17
Åbningstid i dag: 12-17
Menu

Benjamin - en færøsk komet rammer Christianshavn!

Knút Duo varmer op til braget.

Fredag den 3. maj kl. 21.30
(dørene åbner kl. 21)

Lige nu tindrer færøske Benjamin som en komet på den nordatlantiske himmel, men læser man stjernerne rigtigt, så varer det ikke længe før han også funkler længere mod syd!

Det er da også i forlængelse af en Europa-turné, at han optræder med sine faste kumpaner Mikael Blak (bas/keyboard) og Jan Rúni Poulsen (trommer) på Nordatlantens Brygge.

Musikalsk placerer bandet sig med sin internationale lyd i et stilsikkert og besjælet spænd et sted mellem americana, elektro-pop og noget, der nok bedst kan betegnes som Benjamin.

Lyt til Benjamin her (Facebook) eller her (Myspace).

Benjamin udgav sit anmelderroste debutalbum Ghost with skin (Tutl) i 2011 og modtog i forbindelse med sin optræden på sommerens G-Festival på Færøerne et wildcard til Iceland Airwaves 2012, hvor han spillede en anmelderrost koncert.

Oven på Europa-turnéen har albummet været anmeldt i tysk Rolling Stone, der skriver, at "Ghost with Skin" ist ein klasse Album.

Knút Duo varmer op!
Den herboende færing er en produktiv herre, der udsender sit tredje album til sommer. Sangene er guitar og klaverbaserede og til koncerten akkompagneres han af Mattias Kapnas på klaver og synth.

Lyt til Knút her. Læs mere på facebook.

Billetter
Forsalg: 100 kr. Onlinesalg via politikenbillet.dk.
Dørsalg: 120 kr.

udstillinger

udstillinger