Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 12-17
Åbningstid i dag: 12-17
Menu

To danske kor udfordrer denne eftermiddag rammerne for kor-optræden. Oplev aarhusianske SONO og københavnske ReChoired.

Søndag den 11. november kl. 14

Glæd dig til en særlig dobbeltkoncert med to af Danmarks bedste vokalgrupper, som vil give jer en grundig indføring i musik, der vil røre såvel hjerte som hjerne. Øre som dansefod. Alt sammen frembragt med stemmen som eneste instrument. Dobbeltkoncerten vil finde sted i Nordatlantens Brygges stemningsfulde lokaler, så I kan se frem til æstetik på flere planer, når rummet fyldes med ballader, vokalbeats og andre lækkerier.


SONO
Prisbelønnede SONO, som kommer fra Aarhus, er pop, R'n'B, rock og elektronisk musik udsat for 22 stemmer og vokalpercussion i sjældent groovy arrangementer.

SONO har deres helt egen sound og insisterer på at gå nye veje for at forfine deres udtryk og musikalitet. SONO har - efter veloverstået samarbejde - høstet stor anerkendelse fra prominente musikere som Tina Dickow og Hannah Schneider.

Bag sig har SONO 2 album-udgivelser - senest det roste album, "Playground"fra december 2011.

ReChoired
ReChoired er et ambitiøst rytmisk kor fra København, som dyrker et sceniske udtryk og vægter den nære kontakt til publikum højt.

Det har ført til flirt med teatrets virkemidler, og denne eftermiddag vil ReChoired performe deres iscenesatte koncert Black Tie ReChoired - en koncert, der udspiller sig inden for rammen af en fødselsdagsfest, hvor gæster mødes, skilles og mødes igen i små musikalske historier og stemninger.


Billetter

Voksne: 100 kr.
Studerende: 80 kr.
Børn u. 12: 50 kr.

Billetter kan købes i døren eller online her.

BILLETSALG

BILLETSALG