Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 12-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 12-17
Åbningstid i dag: 12-17
Menu

NUIJA

Hør Nuija udfolde deres storslåede og originale sange, når det grønlandske band endelig kommer til København og spiller koncert på Nordatlantens Brygge

Torsdag 1. februar 2024 kl. 20

Fundamentet for det succesfulde indie-rockband Nuija er stærke sange og en storslået lyd, der henter sin musikalske essens i en mageløs fusion mellem violin, elektriske guitarer og en bundsolid bas.

Nuijas unikke lydtapet henter inspiration fra en bred vifte af genrer som indie-rock, progressiv og symfonisk metal, folk og hard rock. Og i hjertet af bandets distinkte identitet ligger den sjælfulde violin, som væver sin fortryllende tråd gennem hver en tone, som bandet skaber.

Tekstuniverset er på grønlandsk og tematiserer tilværelsens op og nedture, og kombineret med bandets særlige lydbillede, der underbygger sangenes emotionelle udtryk, så rammer de lytteren lige hvor de skal.

Nuija har haft stor succes med deres singler, som er udgivet på de gængse streamingtjenster (Spotify, ITunes og YouTube). I august løb bandet desuden med sejren ved Pan-Arctic Vision 2023, der er en ny musikkonkurrence mellem de arktiske regioner. Og vi ser frem til en aften og koncert uden lige, når det Nuuk-baserede band indtager scenen i vores smukke pakhus – med Nick Ørbæk Jacobsen (vokal), Magnus Biilmann Trolle (guitar), Najannguaq Saandvig Qvist (violin), Lona Platoú (bas) og Tuka Nielsen Lyberth (trommer).


PRAKTISK INFO
Dørene til koncertsalen og dens café åbner kl. 19. Koncerten begynder kl. 20 og varer omtrent 105 min (inkl. kort pause).

Entré: 150 kr
Onlinebilletsalg

Billetsalg

Billetsalg