Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 12-17
Åbningstid i dag: 12-17
Menu

NINA KREUTZMANN JØRGENSEN

Hør en af Grønlands mest populære sangerinder, når Nina Kreutzmann Jørgensen giver koncert på Nordatlantens Brygge anden pinsedag

Mandag 20. maj 2024 kl. 16  (UDSOLGT)

Nina Kreutzmann Jørgensen fik sit gennembrud i midten af 1990’erne, bl.a. som sangerinde i bandet Qulleq, og tog samtidig hul på en lang og alsidig karriere som sanger, musiker og sangskriver.

I begyndelsen af det nye årtusinde drog hun på verdensturné som korsanger for den islandske sangerinde Björk, og i 2008 opnåede hun stor succes med sit grønlandsksprogede soloalbum Eqqissineq. I Danmark kendes hun også for det dansksprogede album Hun står i Nordenvind (2016). Og hun har bl.a. deltaget i det danske Melodigrandprix 2019, hvor hun sammen med Julie Berthelsen sang nummeret League of Light, der fik en andenplads i Danmark og en stor førsteplads i Grønland.

Gå ikke glip af den enestående sangerinde Nina Kreutzmann Jørgensen, som ved denne sjældne koncert i København optræder sammen med Andreas Otte på bas og keybord.


Billetsalg & praktisk info
Koncerten varer 60 minutter. Der er unummererede siddepladser, og salen åbner 45 minutter før koncertstart

Entré: 140 kr. Billetsalg.  (UDSOLGT)


Nordatlantens venner
Der er en rabat på 25% til medlemmer af Nordatlantens venner. Billetter købt med denne rabat skal fremvises sammen med et gyldigt medlemskort ved indgangen.


Billedet øverst er taget af fotograf Nuka Kristiansen.

Billetsalg  (UDSOLGT)

Billetsalg (UDSOLGT)