Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 12-17
Åbningstid i dag: 12-17
Menu

CAFÉKONCERT: NAJA P

Hør en af tidens mest talentfulde grønlandske sangere og sangskrivere, når Naja P spiller en intim fyraftenskoncert i vores hyggelige café.

Fredag 14. juni 2024 kl. 17

Naja P har været dedikeret til musik lige siden barnsben. Hendes sange springer ud af en dyb forbindelse til rødderne og kombinerer hjertets følelser med tankernes dybde.

Hun er i dag en af de mest markante nye stemmer på den grønlandske musikscene, og hendes sange manifesterer både Grønlands kulturelle arv og nutidens grønlandske ungdom. Og hendes seneste EP Naasunnguusunga, vandt de to prestigefyldte priser KODA Awards og KNR Awards, begge for årets udgivelse 2023.

For tiden arbejder Naja P på sit kommende album, hvor hun i samarbejde med produceren og musikeren Tûtu fortsætter sin kreative rejse, der afspejler både hendes personlige udvikling og lyst til musikalske eksperimenter. Og du kan i mellemtiden høre hende spille et udvalg af sine sange denne fredag eftermiddag i vores café. 


CAFÉKONCERTER – FRI ENTRÉ

Vores hyggelige café danner rammen om en serie intime fyraftenskoncerter, hvor du kan tage hul på weekenden til skønne klange fra nord.

Koncerterne spilles kl. 17.15 og varer ca. 30 minutter.

Der er gratis adgang og caféen med nordatlantiske øl holder åbent til kl. 20.