Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 12-17
Åbningstid i dag: 12-17
Menu

ESKÆR TRIOEN

Glæd jer til et særligt jubilæumsprogram, når Eskær Trioen afrunder årets klassiske sommerkoncerter på Nordatlantens Brygge

Fredag 21. juni 2024 kl. 17

Eskær Trioen er et af Danmarks mest erfarne og kunstnerisk sammensmeltede kammerensembler – og fejrer nu desuden 30-års jubilæum.

Trioen er kendt for deres medrivende samspil og bevæger sig frit i hele triolitteraturen fra de ældste værker til nykompositioner tilegnet dem.

Til dagens koncert skal vi høre Mozarts vidunderlige solbeskinnede klavertrio i B dur. Koncerten byder også på en uropførelse af Carsten Dahls trio "Blackbird & Little Robyn" inspireret af fuglenes liv, indbyrdes kommunikation og kampe.

Og koncerten rundes af med Brahms trio i c mol op.101, der byder på de helt store kontraster, fra dramatiske udladninger til transparente drømmende stemninger.


Medvirkende:

Julie Eskær (violin)
Emilie Eskær (Cello)
Charlotte Thaning (klaver)


PRAKTISK INFO & BILLETSALG

Koncerten begynder kl. 17.00 og varer 60 minutter. Dørene åbner 16.30.

Efter koncerten byder vi på et glas rosévin.

Entré: 150 kr. Onlinebilletsalg.


Nordatlantens venner
Der er en rabat på 25% til medlemmer af Nordatlantens venner. Billetter købt med denne rabat skal fremvises sammen med et gyldigt medlemskort ved indgangen.

Klassiske Sommerkoncerter 2024

Hør alt fra Mozart, Brahms, Schubert og Nielsen til nordiske sange og mellemøstlige toner. Gå sommeren i møde med tre enestående eftermiddagskoncerter, der alle spilles af fremragende ensembler og afrundes med et køligt glas vin, den 19. til den 21. juni. Se hele programmet på nordatlantens.dk/sommerkoncerter2024

 

 

 

 

Billetsalg

Billetsalg

Klassiske sommerkoncerter 2024

Klassiske sommerkoncerter 2024