Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 12-17
Åbningstid i dag: 12-17
Menu

SLÆDESPOR

Kom til billedforedrag og samtale med den bogaktuelle fotograf og forfatter Ivars Silis i vores litteratursalon NordOrd på Christianshavns Bogfestival 2024

Tirsdag 23. april 2024 kl. 16.45

En mand behøver ikke at eje mere, end der kan være på en hundeslæde. Men den 82-årige Ivars Silis rykker gerne, så der også bliver plads til dig på læsset, når han ser tilbage over skulderen på sit livs slædespor.

På baggrund af sin nye erindringsbog Slædespor — fra mit livs eventyr viser forfatter og fotograf Ivars Silis et udvalg af fotografier og fortæller om bygdeliv, før han samtaler med Birgir Thor Møller og publikum om bogen og sit liv.


Eventyrlige erindringer

Silis' meget velskrevne erindringer tager afsæt i en flygtningelejr på Amager og en række muntre københavnerier, inden den unge mand med en ingeniøreksamen i lommen i 1964 flyver til Grønland. Efter tre år som geofysiker opgiver han klima-tabellerne, laster sin slæde med riffel og kamera og slår følge med inuit-bjørnejægerne. Det blev starten på en lang karriere som fanger, fotograf og ekspeditionsmand i arktiske egne, men også med afstik til varmere kontinenter og til Letland, hvor han har sine rødder.

I bogen møder vi også kærligheden og nogle af hans venner: storfangere, passionerede biologer, dristige piloter, kyniske redaktører, crazy milliardærer og prustende hvalrosser.


ARRANGEMENTET

Arrangementet varer i alt 75 minutter. Bogen Slædespor — fra mit livs eventyr sælges i litteratursalonens cafe før og efter arrangementet, hvor du også kan få den signeret.  

Dørene til salonen åbner 45 minutter før arrangementets start. Der er unummerede pladser. Kom gerne i god tid.

Entré: 80 kr. Billetsalg

 

 


CHRISTIANSHAVNS BOGFESTIVAL 2024

Arrangementet indgår i Christianshavns Bogfestival, der foregår 15.—30. april forskellige steder i bydelen med Christianshavns Bibliotek som arrangør. Læs mere her.

Festivalens arrangementer på Nordatlantens Brygge præsenteres med støtte fra Christianshavn Lokaludvalg.

 

 

 

Billetsalg

Billetsalg

Christianshavns Bogfestival i NordOrd

Christianshavns Bogfestival i NordOrd