Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 12-17
Åbningstid i dag: 12-17
Menu

ARTIST TALK: SIGRUN GUNNARSDÓTTIR

Oplev udstillingsaktuelle Sigrun Gunnarsdóttir fortælle om sit billedkunstneriske virke i en samtale med Solveig Hanusardóttir Olsen

Søndag 9. juni 2024 kl. 15

Sigrun Gunnarsdóttirs maleriske og farveklare billedunivers er kendetegnet ved en naivisme med en poetisk symbolisme og et strejf af surrealisme. Og flere af hendes motiver går igen og skaber derved en sammenhæng mellem billederne, både på udstillingen “Vingefang”, som åbner 8. juni, og i hendes øvrige produktion.

Læs mere om udstillingen og kunstneren her.


Artist talk

Bliv klogere på en af Færøernes fremmeste kunstnere, når Sigrun Gunnarsdóttir fortæller om sit virke i en samtale med Færøernes Nationalgalleris nyudnævnte direktør, Solveig Hanusardóttir Olsen.

Samtalen varer 60 minutter (inkl. tid til spørgsmål fra salen).

Billetten giver også adgang til udstillingen Vingefang.

Onlinebilletsalg.


Sigrun Gunnarsdóttir er født 1950 i Eiði på Færøerne, hvor hun stadig bor og arbejder. Hun er uddannet på Det Kgl. Danske Kunstakademi 1973-1980, under professor Sven Dalsgaard, og hun har utallige udstillinger bag sig, både i ind og udland. I 2023 blev hendes kunstneriske virke skildret i Marianna Mørkøre og Beinta á Torkilsheyggis prisbelønnede portrætfilm Heartist, der indgår i udstillingen.

Begge ovenstående fotografier stammer fra filmen "Heartist"  (foto: Rógvi Rasmussen)

Billetsalg

Billetsalg

Læs mere om udstillingen

Læs mere om udstillingen