Åbningstid i dag: 12-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 12-17
Åbningstid i dag: 12-17
Menu

Artist talk med Alda Mohr Eyðunardottir

Oplev Alda Mohr Eyðunardottir i samtale om hendes kunstneriske praksis og tanker bag værkerne på udstillingen Stof til eftertanke 

Torsdag 11. januar 2024 kl. 17.00

OBS. Oprindeligt inkluderede arrangementet kunstneren Ragnhild Hjalmarsdóttir Højgaard, men hun har desværre måtte melde afbud.

Arrangementet gennemføres med Alda Mohr Eyðunardóttir, der i samtale med Nordatlantens Brygges Birgir Thor Møller vil fortælle om sin kunstneriske praksis og sine værker på udstillingen Stof til eftertanke samt besvare publikums spørgsmål.

Alda Mohr Eyðunardóttir
Den færøske kunstner Alda Mohr Eyðunardóttir er optaget af uld. Hun oplever at ”være hjemme” i ulden, men også at arbejdet med uld er forbundet med en form for sorg. Sorgen peger både på dyrenes og menneskenes dødelighed, og på det at bruge et andets væsens biologiske materiale for selv at holde sig varm. Hun arbejder omsorgsfuldt med uldsorgen i sine værker, både når hun støber en lille strikhue i bronze, som hendes mor gik med som barn, når hun skriver digte, og når hun laver større skulpturelle værker og installationer, hvor ulden indgår.

Alda Mohr Eyðunardóttir (f. 1997) er studerende på Skolen for Mediekunst på Det Kgl. Danske Kunstakademi og p.t. desuden involveret i et tværfagligt studieprogram i New York. Alda Mohr Eyðunardóttir deltog på udstillingen Samtaler om tåge på Nordatlantens Brygge i 2020 og har medvirket på flere udstillinger på Færøerne, i Danmark, Island og Finland, og hun er repræsenteret på Færøernes Nationalgalleri.

Praktisk info
Samtalen foregår på dansk og varer 45-60 min (inkl. tid til spørgsmål fra salen).

Dørene til salen åbnes 16.30

Billetten (60 kr) giver også adgang til husets udstilling, som i dagens anledning er åben til kl. 19.
Onlinebilletsalg

Nordatlantens venner
Der er en rabat på 25% til medlemmer af Nordatlantens venner. Billetter købt med denne rabat skal fremvises sammen med et gyldigt medlemskort ved indgangen.


Foto øverst: Rógvi Langgaard

Billetsalg

Billetsalg

Læs om udstillingen her

Læs om udstillingen her