Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 12-17
Åbningstid i dag: 12-17
Menu

CAFÉKONCERT: JÓGVAN

Vi indleder vores nye serie af intime cafékoncerter med den færøske kunstner og sanger Jógvan

Fredag 29. september kl. 17

Jógvan er en sjælden perle på kunst- og musikscenen. Ud over at være sanger med unik klang er han en sand musikalsk visionær, der tilfører sine originale kompositioner en atmosfærisk og filosofisk dybde. Og under koncerten vil han tage publikum med på en følelsesmæssig rejse, hvor han udforsker sine egne værker og giver dem en forfriskende og personlig fortolkning.

I 2022 afsluttede Jógvan sin bachelorgrad i klaver og performancekunst, og i øjeblikket arbejder han på sin kandidatgrad. Han har desuden i år udgivet sit debutalbum Tøgn, som blev skabt i samarbejde med den anerkendte færøske komponist Tróndur Bogason. Albummet repræsenterer en harmonisk fusion af kreativitet og musikalsk genialitet, hvor en dybt forankret færøsk musikarv har en markant tilstedeværelse i musikkens originale udtryk, der fortryller dine sanser og efterlade dig beriget med en uforglemmelig oplevelse.


CAFÉKONCERTER – FRI ENTRÉ

Tre fredage kl. 17 danner vores hyggelige café rammen om intime eftermiddagskoncerter, hvor du kan tage hul på weekenden til skønne klange fra nord. Dette efterår har vi særlig fokus på Færøerne og afholder koncerterne 29. sept (Jógvan), 3. nov (Jónas Gaard) og 1. dec (TBA).

Koncerterne spilles kl. 17.15 og varer ca. 40 minutter.

Der er gratis adgang og caféen med nordatlantiske øl holder åbent til kl. 20.