Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 12-17
Åbningstid i dag: 12-17
Menu

INUIT-TATOVERINGER — FØR OG NU

Inuit-tatoveringer har oplevet en genopblomstring i de senere år. Bliv klogere på deres kulturhistoriske rødder og udvikling, når Maya Sialuk Jacobsen holder foredrag på Nordatlantens Brygge

Søndag 26. februar 2023 kl. 13

I sit foredrag kommer Maya Sialuk Jacobsen ind på identitet, kulturarv og kvindens rolle i det oprindelige Inuit samfund.. Hun giver også en introduktion i Inuttut Kakiuineq – Inuit tatoveringspraksis og aspekter omkring den praksis i både inuitternes religion og daglige liv før koloniseringen, ligesom hun reflekterer over den igangværende genoplivning af tatoveringerne.

Vi kommer med andre ord på en kulturhistorisk rejse gennem Inuit territorierne i Alaska, Canada og Grønland.


Maya Sialuk Jacobsen

Maya Sialuk Jacobsen (Qeqertarsuaq, Grønland) grundlagde i 2010 sit eget forsknings- og formidlings projekt Inuit Tattoo Traditions. Hendes forskning dækker alle inuitterritorier i det cirkumpolare nord og trækker på hendes kulturelle forankring og sprog samt akademisk litteratur, etnografi, antropologiske beskrivelser og arkæologiske genstande.


Arrangementet
Foredraget varer 150 minutter (inkl. pause) og slutter kl. 15.30.

Der er unummererede pladser. Dørene til salen og dens café åbner 30 minutter før start.

Entré: 80 kr.

Onlinebilletsalg

Nordatlantens Venner
Der er en billetrabat på 25% til medlemmer af Nordatlantens Venner. Billetter købt med denne rabat skal fremvises sammen med et gyldigt medlemskort ved indgangen.

Billetsalg

Billetsalg