Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 12-17
Åbningstid i dag: 12-17
Menu

EINANGRAN — releasekoncert  

Oplev en bjergtagende sammensmeltning af indie, folk og pop, når det færøske band Einangran med Heiðrik á Heygum og Lea Kampmann i front spiller sange fra deres nye album ved en enestående koncert

Fredag 27. oktober 2023 kl. 20

Einangran har netop lanceret deres spritnye album Vendir Vindar, som de fejrer med denne særlige releasekoncert på Nordatlantens Brygge.

Sange fra isolation
Heiðrik á Heygum og Lea Kampmann er hver især etablerede solo-artister med flere solo-udgivelser på cv’et. Under første corona nedlukning i 2020 endte Heiðrik og Lea ved et tilfælde med at bo i samme lejlighed i København.

I løbet af nedlukningen skrev de sange sammen på deres modersmål, færøsk (et af verdens mindste sprog, som kun tales af cirka 70.000 mennesker). Resultatet af deres samarbejde blev et betagende akustisk album bestående af 12 færøske sange.

Albummet indeholder tidløse kompositioner, der smagfuldt blander akustiske og elektroniske elementer. Blandt sangene på albummet er deres færøske hit "Kanska", som vandt prisen for bedste sang ved Færøernes Musikpriser.

Koncerten
Denne aften vil Einangran (som på dansk betyder ”isolation”) blive akkompagneret af musikerne Heðin Ziska Davidsen, Mikael Blak, Magnus Johannesen og Per Ingvald Petersen.

Dørene åbner 19.15 og koncerten starter kl. 20.

Koncerten varer ca. 70 minutter

Entre: 140 kr
Onlinebilletsalg


Nordatlantens Venner

Der er en rabat på 25% til medlemmer af Nordatlantens venner. Billetter købt med denne rabat skal fremvises sammen med et gyldigt medlemskort ved indgangen.

Billetsalg

Billetsalg