Åbningstid i dag: 12-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 12-17
Åbningstid i dag: 12-17
Menu

EINANGRAN — releasekoncert  

Oplev en bjergtagende sammensmeltning af indie, folk og pop, når det færøske band Einangran med Heiðrik á Heygum og Lea Kampmann i front spiller sange fra deres nye album ved en enestående koncert - med opvarmning ved islandske K.óla.

Fredag 27. oktober 2023 kl. 20 (UDSOLGT)

Einangran har netop lanceret deres spritnye album Vendir Vindar, som de fejrer med denne særlige releasekoncert på Nordatlantens Brygge.

Sange fra isolation
Heiðrik á Heygum og Lea Kampmann er hver især etablerede solo-artister med flere solo-udgivelser på cv’et. Under første corona nedlukning i 2020 endte Heiðrik og Lea ved et tilfælde med at bo i samme lejlighed i København.

I løbet af nedlukningen skrev de sange sammen på deres modersmål, færøsk (et af verdens mindste sprog, som kun tales af cirka 70.000 mennesker). Resultatet af deres samarbejde blev et betagende akustisk album bestående af 12 færøske sange.

Releasekoncert
Albummet Vendir Vindar indeholder tidløse kompositioner, der smagfuldt blander akustiske og elektroniske elementer. Blandt sangene på albummet er deres færøske hit "Kanska", som vandt prisen for bedste sang ved Færøernes Musikpriser.

Denne aften vil Einangran (som på dansk betyder ”isolation”) blive akkompagneret af musikerne Heðin Ziska Davidsen, Mikael Blak, Magnus Johannesen og Per Ingvald Petersen. Og som opvarmning til releasekoncerten kan du opleve islandske K.óla.


K.óla (opvarmning)

Bag soloprojektet K.óla står den islandske komponist og sangskriver Katrín Helga Ólafsdóttir (f.1996). Hun har udgivet musik under det navn siden 2017 og albummet Allt verður alltílæ (Alt vil blive godt) fra 2019 blev nomineret til Icelandic Music Awards inden for popmusik og vandt Kraumur Awards.

Katrín Helga Ólafsdóttir studerer for tiden på Rytmisk Musikkonservatorium i København. Hendes sange indeholder legende melodier på islandsk eller engelsk, og de inkluderer elementer fra popmusik, men er også påvirket af mere klassiske kompositioner og teatralske elementer. 


Praktisk info og billetsalg

Dørene åbner 19.15 og koncerten starter kl. 20.

Efter K.ólas opvarmning og kort pause spiller Einangran i ca. 70 minutter

Entre: 140 kr
Onlinebilletsalg


Nordatlantens Venner

Der er en rabat på 25% til medlemmer af Nordatlantens venner. Billetter købt med denne rabat skal fremvises sammen med et gyldigt medlemskort ved indgangen.

Billetsalg  (UDSOLGT)

Billetsalg (UDSOLGT)