Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 12-17
Åbningstid i dag: 12-17
Menu

MORGENKAFFE & MUTATIONER – med Hauge Í Gongini Djernis

Kom på morgenomvisning i udstillingen Mutationer i selskab med kunstneren Hauge Í Gongini Djernis, der fortæller om værkerne og besvarer spørgsmål. Vi byder også på kaffe og en croissant.

Fredag 17. juni 2022 kl. 9-10

På udstillingen Mutationer går Hauge Í Gongini Djernis (f. 1996) og designeren Barbara Í Gongini (f.1966) i kunstnerisk dialog. Hvad betyder den færøske arv, hvordan resonerer den i værkerne og skaber forbindelser mellem uld og algoritme?

Hauge Í Gongini Djerni er født i København og går på Kunstakademiet i Trondheim. Han arbejder både digitalt og analogt. Hans værker befinder sig på tærskelen mellem den fysiske verden, der omgiver os, og den syntetiske digitale virkelighed, som vi reelt befinder os meget i. Som halv færing arbejder han med sit tilhørsforhold til en natur og et land båret af minder og fortællinger. De digitale rekonstruktioner kan ses som et udtryk for et minde om et land.

Morgenrundvisning
Mutationer udstiller Hauge Í Gongini Djernis skulpturelle installationer og videoværker, der går i dialog med udvalgte designs og kollektioner af Barbara Í Gongini.

Under denne særlige morgenrundvisning i udstillingen samtaler han med Mai Misfeldt og besvarer spørgsmål om værkerne. Læs mere om udstillingen her.

Arrangementet indgår i Art Week 2022 og varer 60 minutter.

Billetten (50 kr) inkluderer en kop kaffe og en croissant.

Onlinebilletsalg

 

Billetsalg

Billetsalg