HÆKLEDE HUSE – workshop

Kom ind i varmen, slip al stress og jag, og fordyb dig i utraditionel hæklekunst med nordatlantisk inspiration.

Søndag 2. maj 2021 kl. 13-16

OBS. NY DATO
Arrangementet er udsat fra 7. februar til 2. maj (pga. nedlukning). Billetter købt til den oprindelige dato refunderes automatisk via billetto, og man skal købe ny billet til den nye dato.

Lær at hækle fine, nordatlantiske huse med sjove og finurlige detaljer – kun fantasien sætter grænser. Når du kommer hjem kan du montere dit håndhæklede hus på et stykke drivtømmer, en strandsten eller en broche. Underviser Anne Marie Nielsen vil sørge for, at alle på holdet får masser af guidning og inspiration. Anne Marie har undervist på en lang række strikke- og hæklefestivaler, blandt andet flere gange på Bindifestivalurin på Færøerne.

Forberedelse og materialer
Du skal kunne hækle det basale, det vil sige luftmasker og fastmasker. Og du skal være forberedt på, at du måske ikke når at blive helt færdig med dit projekt på dagen.

Husk at medbringe:
- En hæklenål nr. 3 eller nr. 2 ½
- Mange forskellige farver garnrester i uld, der passer til hæklenålen
- En stramajnål uden spids
- En saks
- Notesblok og blyant

Anne Marie Nielsen er uddannet tekstillærer, cand.pæd. i materiel kultur og certificeret i Craft-psykologi.

Billetter
Billetpris: 195 kr
Onlinebilletsalg

Workshoppen afholdes efter gældende retningslinjer for kulturarrangementer med siddepladser. Kom venligst i god tid og vis hensyn til hinanden.


Nordatlantens Venner

Der er en billetrabat på 25% til medlemmer af Nordatlantens Venner. Billetter købt med denne rabat skal fremvises sammen med et gyldigt medlemskort ved indgangen.BILLETSALG til 2/5

BILLETSALG til 2/5