FÆRØFEJRING

Deltag i en poetisk refleksion over (rigs)fællesskabet ved performer og storyteller Tam Vibberstoft.

Søndag 28. marts 2021 kl. 14.00
Søndag 28. marts 2021 kl. 15.30

OBS. NYE DATOER
Arrangementet er udsat fra 17. januar til 28. marts (pga. nedlukning). Billetter købt til den oprindelige dato refunderes automatisk via billetto, og man skal købe ny billet til den nye dato.


FÆRØFEJRING

Færøfejring er en tværæstetisk performance, som fejrer den dansk-færøske forbindelse og ansporer publikum til at reflektere over tilhørsforhold og national identitet.

Forestillingen har form som en gudstjeneste og er en poetisk refleksion over de symboler og ritualer, vi kan bygge rigsfællesskabet på. Den består af korte indslag, hvor fortællinger blandes med film, musik, sang og digte, som alle belyser Færøerne for udefrakommende. For “klogt er gæstens øje”, som et færøsk ordsprog så passende udtrykker det.

Sanselig, rolig og ceremoniel oplevelse
Publikum er gæster ved denne fejring, som er en sanselig, rolig og ceremoniel oplevelse. Den bliver ledet af performer og storyteller Tam Vibberstoft, som indtager rollen som værtinde. 

Forestillingens korte indslag er skabt af Tam Vibberstoft i samarbejde med multikunstner Ole Wich, tekstildesigner Ann Dam Árnastein, forfatter Sissal Kampmann, komponist Lea Kampmann, forfatter/foredragsholder Lisbeth Nebelong, forfatter Adda Lykkeboe og teaterinstruktør Barbara Simonsen.

Arrangementet
Arrangementet varer 45 min. og afholdes iht. gældende retningslinjer for kulturarrangementer med siddepladser. Af samme årsag er der et meget begrænset antal siddepladser/billetter.

Billetter: 80 kr.

Onlinebilletsalg til 28/3 kl. 14.00

Onlinebilletsalg til 28/3 kl. 15.30

 


Nordatlantens venner
Der er en rabat på 25% til medlemmer af Nordatlantens venner. Billetter købt med denne rabat skal fremvises sammen med et gyldigt medlemskort ved indgangen
.

Billetsalg til 28/3 kl. 14

Billetsalg til 28/3 kl. 14

Billetsalg til 28/3 kl. 15.30

Billetsalg til 28/3 kl. 15.30