ARKTISK ØLSMAGNING

Oplev en underholdende aften med Carsten Berthelsen, foredragsholder og forfatter til flere bøger om øl.

Torsdag 6. maj 2021 kl. 19.30

OBS. NY DATO
Arrangementet er udsat fra 14. januar til 6. maj (pga. nedlukning). Billetter købt til den oprindelige dato refunderes automatisk via billetto, og man skal købe ny billet til den nye dato.

ARKTISK ØLSMAGNING MED CARTSN BERTHELSEN
På sin helt egen og finurlige facon vil Carsten Berthelsen indvie os i, hvordan øl-brygningens kunst udfoldes på Færøerne, Grønland, Island og Svalbard. Og de forskellige bryggeriers historier serveres sammen med smagprøver på intet mindre end otte af regionens bedste øl.

Copenhagen Beer Import er medarrangør denne aften og sørger for, at der er mulighed for at købe øl med hjem efterfølgende.

ARRANGEMENTET & COVID-19
Vi sørger naturligvis for at alle myndighedernes restriktioner og forholdsregler for at begrænse smitte overholdes til punkt og prikke, så man kan trygt deltage i arrangementet.

Arrangementet varer to timer.

Billepris: 200 kr

Onlinebilletsalg

Carsten Berthelsen er foredragsholder og forfatter til ti bøger om verdens mest yndede drik: Øl.  Han er også international øldommer, bl.a. ved Brussels Beer Challenge, Austrian Beer Challenge, Birra Dell'Anno i Rimini og World Beer Awards i London. Og han er desuden kendt som bestyrer af Natholdets Julekalender i kærligt samarbejde med Anders Breinholt (vært) og Søren Rasted (medvært). Læs mere på carstenberthelsen.dk

Billetsalg til 6/5 kl. 19.30

Billetsalg til 6/5 kl. 19.30

Besøg Carsten Berthelsens hjemmeside

Besøg Carsten Berthelsens hjemmeside

Arrangementet på facebook

Arrangementet på facebook