Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 12-17
Åbningstid i dag: 12-17
Menu

Strikkecafé i en coronatid

Med workshop, foredrag og julehygge – og alt sammen i trygge og rummelige rammer

Tirsdag 1. december 2020 kl. 19-21 

Årets sidste strikkecafé bliver i form af et foredrag samt en lille workshop. Alle deltagere kommer til at sidde på rækker, vender den samme vej og har god plads omkring sig, så samtlige corona-restriktioner er overholdt. 

Aftenen står stadig i strikkehyggens tegn, så glem ikke at have dit strikkeprojekt med. I vil dog blive udstyret med garn til flagstrikning under aftenens 2. halvdel (workshoppen). Medbring 2 strømpepinde str. 3,5, en hæklenål str.3/3,5 samt en stoppenål.

Fra det lyserøde til det højrøde
Vi lægger ud med et foredrag ved islandske Ragna Bjarnadottir, der er uddannet beklædningsdesigner fra KDAK i 2017. Hendes verden er lyserød og sprudlende og har ført hende til at arbejde med intuitivt broderi, der sælger som varmt brød. Vi hører også om hendes kreative proces, om hvordan hun aldrig har kunnet følge en opskrift - og om at give sine idéer tid (selvom man aldrig har den).

Efter Ragnas præsentation viger det lyserøde for det højrøde! Nu skal vi omfavne den søde juletid med gløgg og peberkager - og flotte flag-guirlander lavet af Nordatlantens mange flag. Strikdesigner Halla Ben lærer os den bedste måde at strikke flotte flag på, og så kan der købes kit og opskrifter til islandske, færøske eller grønlandske flag-guirlander.

Vi byder på et glas gløg og pebernødder.

Arrangementet foregår på 5. sal i lokale Vest.

Billetpris 60 kr.

Online billetsalg

 

Nordatlantens Venner
Der er en billetrabat på 25% til medlemmer af Nordatlantens Venner. Billetter købt med denne rabat skal fremvises sammen med et gyldigt medlemskort ved indgangen.

Billetsalg

Billetsalg