POESI UDEN GRÆNSER 2020

Med Ursula Andkjær Olsen, Naiha Khiljee, Tóroddur Poulsen, June Dahy, Naja Bjørnsson, Muniam Alfaker og Jessie Kleemann.

Lørdag 3. oktober kl. 15 (UDSOLGT)

For femte år i træk præsenterer vi Poesi uden grænser - et stemningsfuldt lyrikarrangement, der blander ord og poesi fra seks forskellige lande i vores litteratursalon NordOrd.

Tværkulturelt poesitræf
Programmet byder i år på poesi med rødder i Danmark, Færøerne, Grønland og Syrien. Og de medvirkende poeter er Ursula Andkjær Olsen, Naiha Khiljee, Tóroddur Poulsen, Muniam Alfaker og Jessie Kleemann (billedet).

Vi får også besøg af litteraturformidlerne og oversætterne June Dahy og Naja Bjørnsson, der fortæller om og læser eksempler på syrisk poesi, June Dahy med fokus på Mohammad Maghout (1934-2006) og Adonis (f. 1930), og Naja Bjørnsson med fokus på yngre poeter, deriblandt Nesrine Akram Khoury (f. 1983).

NB. Vi have oprindeligt annonceret islandske Gerður Kristný som en del af programmet, men hendes Danmarksbesøg er aflyst i denne omgang (pga. rejserestriktioner). Vi håber at kunne præsentere hende som del af Christianshavns Bogfestival i midten af november. 

Arrangementet
Traditionen tro bliver broderparten af oplæsningerne på dansk, og enkelte af digtene læses på både originalsproget og i dansk oversættelse. Arrangementet varer i alt 120 minutter (inkl. pause), og der vil være bogsalg i litteratursalonens café, som åbner en time før det starter.

Covid-19
Alle vores arrangementer afholdes iht. gældende retningslinjer for kulturarrangementer med siddepladser. Af samme årsag er der et meget begrænset antal billetter per arrangement. Desuden beder vi jer møde op i god tid og vise hensyn til hinanden.
 

Billetsalg
60 kr. Onlinebilletsalg


Poesi uden grænser er arrangeret af Nordatlantens Brygge i samarbejde med Assununu og Det Syriske Kulturinstitut med støtte fra Statens Kunstfond.

 

Billetsalg (UDSOLGT)

Billetsalg (UDSOLGT)

Arrangementet på facebook

Arrangementet på facebook