Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 12-17
Åbningstid i dag: 12-17
Menu

HÅBETS Ø – med instruktørbesøg og debat

Usædvanligt fin dokumentarfilm om mennesker i den grønlandske by Maniitsoq, der ovenpå lang tids stilstand må tage fremtiden i egen hånd. Efter visningen drøftes filmen af instruktør Sidse Torstholm Larsen, producer Emile Hertling Péronard og historiker Jens Heinrich.

Fredag 25. sept. 2020 kl. 16.45 (UDSOLGT)

I 2006 spreder nyheden om et gigantisk amerikansk erhvervsprojekt glæde og optimisme i byen Maniitsoq. Men som årene går, står det gradvist mere og mere klart, at det nok aldrig bliver til noget, og at der skal andre og mere bæredygtige fremtidsplaner på bordet. 

I Sidse Torstholm Larsen og Sturla Pilskogs fine dokumentarfilm udforskes livet i byen gennem hudløst ærlige portrætter af helt almindelige mennesker, hvis ønske om forandring gradvis fører til en selverkendelse af, at forandringen starter hos dem selv.

Instruktørbesøg og debat
Efter visningen drøftes filmen af et panel med dens ene instruktør, Sidse Torstholm Larsen, co-producer Emile Hertling Péronard og historiker Jens Heinrich. Moderator er filmdagenes Birgir Thor Møller.


Arrangementet

Filmen (77 min) vises med danske tekster
Arrangementet inkluderer debat og varer 110 minutter
Salen og filmcaféen åbner 45 min. før visningen

NB. Alle vores arrangementer afholdes iht. gældende retningslinjer og regler for afholdelse af arrangementer med siddepladser. Af samme årsag er der et meget begrænset antal billetter per arrangement. Desuden beder vi jer møde op i god tid og vise hensyn til hinanden.

Billetter
60 kr. Onlinesalg


Nordatlantiske Filmdage 2020 
23. - 28. september præsenterer Nordatlantiske Filmdage spillefilm, dokumentarfilm og kortfilm fra Færøerne, Grønland og Island, tilsat oplæg, instruktørbesøg og debat. Denne visning indgår i serien DOX/Grønland. Læs mere på nordatlantens.dk/filmdage

Billetsalg (UDSOLGT)

Billetsalg (UDSOLGT)

Nordatlantiske Filmdage sept 2020

Nordatlantiske Filmdage sept 2020

DOX/GRØNLAND

DOX/GRØNLAND