Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 12-17
Åbningstid i dag: 12-17
Menu

FEM FÆRØSKE KORTFILM – ekstravisning (uden instruktørbesøg) 

Vi tager temperaturen på Færøernes aktuelle kortfilmscene og viser fem udvalgte titler, som ved denne ekstravisning vises uden instruktørbesøg 

Mandag 28. sept. 2020 kl. 16.45 (UDSOLGT) 

Den færøske kortfilmproduktion er imponerende og har været under konstant udvikling siden filmværkstedet Klippfisk blev etableret i 2006. Og imens flere af datidens debutanter nu arbejder på større filmprojekter, vokser talentmassen støt i færøsk film, der i 2018 også blev styrket med et færøsk filminstitut, Filmshúsið. Og vi er stolte af at kunne præsentere fem nye, stærke kortfilm og fem filmskabere til at drøfte dem. 

De fem film
Dagens program byder på fem nye film. Tre af dem arbejder på hver sin unikke måde med en især tragikomisk humor i deres meget filmiske beretninger: Trøllabeiggi (Gudmund Helmsdal, 2020), At First Sight/Við Fyrsta Eygnabrá (Esther á Fjallinum, Jóhan Niclasen og Hanna Flóvinsdóttir, 2019) og The Grandmother/Omman (Júlía Í Kálvalíð, 2019).

Fra en helt anden boldgade vises det gribende og tankevækkende psykologiske drama Responsibility/Ábyrgd, instrueret af Katrin Joensen-Næs. Og fra animationsverden viser Atli Brix Kamban The River, der på 3 minutter ikke blot refererer til, men puster liv i og genfortæller klassiske kunstværker af bl.a. Blake, Doré, Dali og Goya.


Arrangementet
Filmene vises med engelske tekster.
Arrangementet (ekstravisningen) er uden instruktørbesøg og varer 105 min.
Salen og filmcaféen åbner 45 min. før visningen.

NB. Alle vores arrangementer afholdes iht. gældende retningslinjer og regler for afholdelse af arrangementer med siddepladser. Af samme årsag er der et meget begrænset antal billetter per arrangement. Desuden beder vi jer møde op i god tid og vise hensyn til hinanden.

Billetter
60 kr. Onlinesalg


Nordatlantiske Filmdage 2020: Nyt fra Nordatlanten
23.-28. september præsenterer Nordatlantiske Filmdage spillefilm, dokumentarfilm og kortfilm fra Færøerne, Grønland og Island, tilsat oplæg, instruktørbesøg og debat. Denne visningen indgår i serien Nyt fra Nordatlanten. Læs mere på nordatlantens.dk/filmdage

Billetsalg (UDSOLGT)

Billetsalg (UDSOLGT)

SERIE: NYT FRA NORDATLANTEN

SERIE: NYT FRA NORDATLANTEN

NORDATLANTISKE FILMDAGE SEPT 2020

NORDATLANTISKE FILMDAGE SEPT 2020