MARIUS ZISKA - live på Nordatlantens Brygge

Marius Ziska gav en fabelagtig, udsolgt koncert på Nordatlantens Brygge sidste vinter. Nu vender det færøske band tilbage under deres 2020-Europaturne, og du kan forvente lige så stemningsfulde og smukke som brusende toner, når de indtager pakhusets scene.

Lørdag 15. februar 2020 kl. 21

Færøske Marius Ziska er en fantastisk sanger, der vækker mindelser om både Chris Martin fra Coldplay og Bon Iver. Desuden er Marius Ziska navnet på hele det sammenspillede band, hvis utroligt smukke melodier leveres med en melankolsk grundtone og brusende instrumenteringer.

Det store gennembrud kom med albummet “Home / Heim”, der høstede gode anmeldelser på Færøerne og i bl.a. Danmark og Tyskland. Og i 2018 kom så opfølgeren, det lige så anmelderroste album ”Portur”, hvor bandet har taget et skridt i en ny retning og skabt et rent færøsk album, som produktionsmæssigt går mere i retning af et band som The War On Drugs. Pladen er da også mastereret af Greg Calbi i New York, som netop arbejder med navne som The War On Drugs, The National og Cigarettes After Sex.

Live er Marius Ziska mere et band end nogensinde med en storslået og lækker lyd og en dynamik med sans for selv de mindste detaljer i lydbilledet. Og vi ser frem til en unik aften og koncert på Nordatlantens Brygge.

Dørene åbner kl. 20.

Entré: 100 kr.

Onlinebilletsalg


Nordatlantens Venner
Der er en billetrabat på 25% til medlemmer af Nordatlantens Venner. Billetter købt med denne rabat skal fremvises sammen med et gyldigt medlemskort ved indgangen.

 

Billetsalg

Billetsalg

Arrangementet på facebook

Arrangementet på facebook