LÆR MOSAIKHÆKLING – workshop med Tinna Þórudóttir Þorvaldar

Island møder Havana i et farveorgie af hæklede mosaiktæpper. Hør mere og lær teknikken, når islandske Tinna Þórudóttir Þorvaldar afholder workshop på Nordatlantens Brygge

Søndag 3. maj 2020 kl. 13-15 (udsolgt)
Søndag 3. maj 2020 kl. 10-12 (ekstra-workshop)

Mosaikmønstre er sjove og simple at hækle, og de kan bruges i alle slags projekter. Til kurset får du en introduktion til mønsterets oprindelse og teknik, hvorefter du laver din egen prøve ud fra Tinna’s Havana-opskrift.

Workshoppen er for dig, der kan grundprincipperne i hækling (luftmasker, fastmasker og stangmasker). Den egner sig ikke til nybegyndere.

OBS. Undervisningen foregår på engelsk. 


Tinna Þórudóttir Þorvaldar

Underviser er islandske Tinna Þórudóttir Þorvaldar, der har hæklet og strikket, så længe hun kan huske. Hun har udgivet tre hæklebøger i Island, og hun har siden 2010 undervist hundredevis af hækleinteresserede.


Medbring:
- Garn til hækleprøven. Minimum 2 farver garn. Det fungerer bedst at vælge farver der står i klar kontrast til hinanden og som ikke er for mørke. Alle typer garn kan bruges, men det er bedre at garnet ikke er for fintrådet.
- Hæklenål der passet til garnet.

Max 12 deltagere. Pris: 280 kr.


Onlinebilletsalg til kl. 13-15 (udsolgt)

Onlinebilletsalg til kl. 10-12 (ekstra-workshop)


Nordatlantens Venner
Der er en billetrabat på 25% til medlemmer af Nordatlantens Venner. Billetter købt med denne rabat skal fremvises sammen med et gyldigt medlemskort ved indgangen.

Billet til kl. 13-15 (udsolgt)

Billet til kl. 13-15 (udsolgt)

Billet til kl. 10-12 (ekstra-workshop)

Billet til kl. 10-12 (ekstra-workshop)