Åbningstid i dag: 12-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 12-17
Åbningstid i dag: 12-17
Menu

AFLYST: LÆR MOSAIKHÆKLING – workshop med Tinna Þórudóttir Þorvaldar

OBS. ARRANGEMENTET ER AFLYST

Pga. nye restriktioner for rejsende fra Island (hvor underviseren Tinna Þórudóttir Þorvaldsdóttir bor) er vi desværre nødt til at aflyse workshoppen i mosaikhækling, der skulle have fundet sted søndag den 25. oktober. Vi håber naturligvis at situationen snart stabiliserer sig, så vi igen kan sætte workshoppen på programmet, men vi kan desværre ikke offentliggøre en ny dato som sagen står nu.

Billetter købt gennem billetto refunderes automatisk (dog ikke billettos administrationsgebyr, og eftersom mange arrangementer pt. aflyses er systemet overbelastet, så overførslen kan det tage op til 21 dage).


Mvh. Nordatlantens Brygge

______________

Island møder Havana i et farveorgie af hæklede mosaiktæpper. Hør mere og lær teknikken, når islandske Tinna Þórudóttir Þorvaldar afholder workshop på Nordatlantens Brygge.

Søndag 25. okt. 2020 kl. 10-12 
Søndag 25. okt. 2020 kl. 13-15

LÆR MOSAIKHÆKLING
Mosaikmønstre er sjove og simple at hækle, og de kan bruges i alle slags projekter. Til kurset får du en introduktion til mønsterets oprindelse og teknik, hvorefter du laver din egen prøve ud fra Tinna’s Havana-opskrift.

Workshoppen er for dig, der kan grundprincipperne i hækling (luftmasker, fastmasker og stangmasker). Den egner sig ikke til nybegyndere.

OBS. Undervisningen foregår på engelsk. 


Tinna Þórudóttir Þorvaldar

Underviser er islandske Tinna Þórudóttir Þorvaldar, der har hæklet og strikket, så længe hun kan huske. Hun har udgivet tre hæklebøger i Island, og hun har siden 2010 undervist hundredevis af hækleinteresserede.


Medbring:
- Garn til hækleprøven. Minimum 2 farver garn. Det fungerer bedst at vælge farver der står i klar kontrast til hinanden og som ikke er for mørke. Alle typer garn kan bruges, men det er bedre at garnet ikke er for fintrådet.
- Hæklenål der passet til garnet.

Max 12 deltagere. Pris: 280 kr.


Onlinebilletsalg til 25. okt. kl. 10-12

Onlinebilletsalg til 25. okt. kl. 13-15


Nordatlantens Venner
Der er en billetrabat på 25% til medlemmer af Nordatlantens Venner. Billetter købt med denne rabat skal fremvises sammen med et gyldigt medlemskort ved indgangen.

Billet til den 25. oktober kl. 10-12

Billet til den 25. oktober kl. 10-12

Billet til den 25. oktober kl. 13-15

Billet til den 25. oktober kl. 13-15