Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 12-17
Åbningstid i dag: 12-17
Menu

GRØNLAND OG DEN AKTUELLE STORPOLITISKE SITUATION 

Foredrag ved arktisk ambassadør Thomas Winkler

Torsdag 5. november 2020 kl. 18.30

I samarbejde med Det Grønlandske Selskab og Foreningen Qatanngut byder vi velkommen til arktisk ambassadør Thomas Winkler, som vil fortælle om de aktuelle udfordringer i Arktis og perspektiverne for fremtiden, og hvordan Danmark, Grønland og Færøerne sammen håndterer og fremover vil håndtere disse udfordringer, herunder i den nye arktiske strategi.

Ambassadør Thomas Winkler vil også beskrive dagens samarbejde i Rigsfællesskabet i relation til udenrigs- og sikkerhedspolitik. Endelig ser vi frem til foredragsholderens umiddelbare vurdering af, hvorledes udfaldet af det amerikanske præsidentvalg, som finder sted to dage før mødet, vil påvirke udviklingen i Arktis.


Baggrundsviden
Den nyeste baggrundsviden findes i rapporten Nye sikkerhedspolitiske dynamikker i Arktis, der udkom i juni. Læs den her hos diis.dk


Covid-19
Alle vores arrangementer afholdes iht. gældende retningslinjer for kulturarrangementer med siddepladser. Af samme årsag er der et meget begrænset antal billetter. Desuden beder vi jer møde op i god tid og vise hensyn til hinanden.

Arrangementet varer to timer.

Billetter
40 kr. Onlinesalg.

Billetsalg

Billetsalg