Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 12-17
Åbningstid i dag: 12-17
Menu

Strikkecafé - oktober

Tirsdag 1. oktober 2019 kl. 19-21 

Kom til en hyggelig aften i vores café, hvor man møder andre strikkeentusiaster og finder strikkeinspiration til kommende projekter.

Der er kun få pladser til strikkecaféerne, og til tider får vi besøg af en oplægsholder eller andre spændende gæster. Og på tirsdag får vi besøg af færøske Joan. B. Poulsen.

FÆRØSK TEMA 1. OKTOBER
Strik har altid fyldt meget på Færøerne. Tiderne ændrer sig dog her som andre steder, og i dag udgør strikning mere en hobby end en livsnødvendighed. Færøske Joan B. Poulsen besøger Strikkecaféen på tirsdag og fortæller om sin opvækst, hvor strikkeglæden fandtes overalt, og om den inspiration hun til stadighed finder i den "strikkebibel" hun fik i konfirmationsgave. Deltagerne får også et indblik i den "færøske" måde at strikke på, som kan forekomme os andre lidt "omvendt" - men som også kan bruges med fordel når man strikker flertrådet.

Billetten inkluderer te/kaffe og adgang til husets udstillinger.

Vi glæder os til at se dig.


Online billetsalg

Vi har også strikkecafé tirsdag den 5. november og den 3. december.

Nordatlantens Venner
Der er en billetrabat på 25% til medlemmer af Nordatlantens Venner. Billetter købt med denne rabat skal fremvises sammen med et gyldigt medlemskort ved indgangen.

Billetsalg

Billetsalg