Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 12-17
Åbningstid i dag: 12-17
Menu

POESI UDEN GRÆNSER 2019

Med Søren Ulrik Thomsen, Sissal Kampmann, Aron Bang, Muniam Alfaker, June Dahy, Naja Bjørnsson, Julie Sass og Einar Már Guðmundsson

Lørdag 5. oktober kl. 15

For fjerde år i træk præsenterer vi Poesi uden grænser - et stemningsfuldt lyrikarrangement, der blander ord og poesi fra seks forskellige lande i vores litteratursalon NordOrd.

Tværkulturelt poesitræf
I år skal vi høre poesi med rødder i Danmark, Færøerne, Grønland, Irak, Island og Syrien. Og de medvirkende poeter er Søren Ulrik Thomsen, Sissal Kampmann, Arong Bang, Muniam Alfaker, Julie Sass og Einar Már Guðmundsson (billedet).

Vi får også besøg af litteraturformidlerne og oversætterne June Dahy og Naja Bjørnsson, der fortæller om aktuel poesi fra Syrien og læser uddrag fra Hanadi Zarkas to digtsamlinger Livet er roligt i vitrineskabet (2016) og Jeg så en bleg sky, hørte sort regn (2018).

Arrangementet
Broderparten af oplæsningerne bliver på dansk, og enkelte af digtene læses på både originalsproget og i dansk oversættelse.

Programmet vil vare i alt 120 minutter (inkl. pause), og der vil være bogsalg i litteratursalonens café, som åbner en time før det starter.

Entré: 60 kr.

Onlinebilletsalg 


Poesi uden grænser er arrangeret af Nordatlantens Brygge i samarbejde med Assununu, Det Syriske Kulturinstitut og Islands Ambassade og præsenteres med støtte fra Statens Kunstfond. 

Billetsalg

Billetsalg

Poesi uden grænser 2019 på facebook

Poesi uden grænser 2019 på facebook