Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 12-17
Åbningstid i dag: 12-17
Menu

LYKKELÆNDER – med debat 

I lyrisk filmsprog udforsker dokumentarfilmen velkendte og ofte stereotypiske forestillinger om grønlandsk identitet. Mød instruktøren og flere fra filmen til debat efter visningen.  

Onsdag 6. marts 2019 kl. 20 (Udsolgt)

Lykkelænder tager udgangspunkt i den velkendte kliché om grønlænderen. Og som dokumentarfilmen skrider frem åbenbares et portræt i en lyrisk rejse gennem film og mediers fremstilling såvel som det grønlandske sind og virkelighed, hvor en anderledes identitet toner frem.

Men hvordan giver man den grønlandske erfaring en form, når man selv er dansk? Kunstneren Lasse Lau har skabt en sensitiv film om autenticitet og iscenesættelse ved at lade begge dele forme værket sammen med de medvirkende. Mød Lasse Lau efter visningen til debat sammen med producerne Emile Hertling Péronard, Rie Hougaard, Rikke Tambo Andersen og skuespiller Vivi Nielsen (billedet).

Arrangementet
Filmen varer 71 minutter og vises med danske tekster.
Arrangementet inkluderer debat og varer ca. 110 minutter.
Salen og filmcaféen åbner 45 minutter før visningen.

Billetter
60 kr. onlinesalg.


Nordatlantiske Filmdage 2019 / DOX: Nordatlanten i dansk optik

1.-9. marts præsenterer Nordatlantiske Filmdage spillefilm, dokumentarfilm og kortfilm fra Færøerne, Grønland og Island, tilsat oplæg, instruktørbesøg og debat. Denne visning indgår i serien: DOX: Nordatlanten i dansk optik.

Billetsalg

Billetsalg

Nordatlantiske Filmdage 2019

Nordatlantiske Filmdage 2019