FÆRØSKE KORTFILM - med instruktørbesøg

Vi kan igen give et højaktuelt vue over udviklingen i færøsk film og vise det fornemme udvalg af kortfilm, som er nominerede til den færøske filmpris Geytin

Lørdag 2. marts 2019 kl. 17.15 (UDSOLGT)

Årets prisnominerede kortfilm byder på alt fra tragikomiske og rørende hverdagsberetninger til tankevækkende dokumentarisme og blændende animation. Og de er alle præget af stærk og filmisk fortællelyst. Mød også instruktørerne Sára Wang, Maria Guldbrandsø Tórgarð, Atli Brix Kamban og Andrias Høgenni, der drøfter deres film, og Birgir Kruse fra priskomitéen.

Årets film er: 12 af Hanna Davidsen og Mikkjal Davidsen, Living Room (Góðastova) af Maria Guldbrandsø Tórgarð, Ikki illa meint af Andrias Høgenni, Julian's Ladder (Julians Stigi) af Atli Brix Kamban, Annika af Heiðrik á Heygum, Chewing Gum (Tyggigummi  af Gudmund Helmsdal og Et visit af Sára Wang.

Geytin
Kortfilmsserien er arrangeret i samarbejde med den færøske filmpris Geytin, der er blevet uddelt årligt siden 2012. Årets vinder kåres i Nordens Hus i Tórshavn en uge før vores visning. Prisen er opkaldt efter Herálvur Geyti (1914-1985), som rejste rundt på Færøerne i 1960'erne og 1970'erne og viste film.

Arrangementet
Film med færøsk dialog har engelske tekster. 
Arrangementet inkluderer samtaler og varer i alt 135 minutter. 
Salen og filmcaféen åbner 45 minutter før visningen.

Billetter
60 kr. Onlinesalg 


Nordatlantiske Filmdage 2019 / Særevent

1.-9. marts præsenterer Nordatlantiske Filmdage spillefilm, dokumentarfilm og kortfilm fra Færøerne, Grønland og Island, tilsat oplæg, instruktørbesøg og debat.

Billetsalg

Billetsalg

Nordatlantiske Filmdage 2019

Nordatlantiske Filmdage 2019