Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 12-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 12-17
Åbningstid i dag: 12-17
Menu

Mord i Nord

Mød de bogaktuelle krimiforfattere Jógvan Isaksen og Nina von Staffeldt, der samtaler med hhv. Anya Mathilde Poulsen og Julie Berthelsen i vores litteratursalon NordOrd. 

Tirsdag 5. februar kl. 20

NB. Julie Berthelsen har meldt afbud pga. sygdom og erstattes af NordOrds Birgir Thor Møller. 

Krimiaften i NordOrd
Nordic noir møder arctic noir denne aften, hvor vi har besøg af to krimiforfattere, der begge er kendt for at kombinere stærke miljø- og samfundsskildringer med lige så markante persontegninger i deres anmelderroste krimier.

Den færøske krimiforfatter Jógvan Isaksen er Danmarksaktuel med Den blinde skare, der er den tredje bog i serien om William Hammer og Skanseafdelingen. Isaksen har desuden skrevet ti kriminalromaner med journalisten Hannis Martinsson i hovedrollen, hvoraf flere er oversat til bl.a. dansk. 

Nina von Staffeldt er aktuel Skibet fra Isfjorden, som er hendes tredje krimi i serien om Sika Haslund. De to øvrige bind i er Den Sorte Engel og Frosne Beviser, der i 2016 fik Det Danske Kriminalakademis diplom som årets bedste danske krimidebut. 

Arrangementet
Jógvan Isaksen samtaler med sin danske oversætter, Anya Mathilde Poulsen, og Nina von Staffeldt med sangerinden og skuespilleren Julie Berthelsen, der har indtalt hendes krimier som lydbøger. Derefter besvarer de spørgsmål fra salen og litteratursalonens leder, Birgir Thor Møller.

Arrangementet varer 90 minutter. Der vil være café og bogsalg i salen, som åbner en time før arrangementet starter.

Entré: 80 kr.

Onlinebilletsalg.


Nordatlantens Venner
Der er en billetrabat på 25% til medlemmer af Nordatlantens Venner. Billetter købt med denne rabat skal fremvises sammen med et gyldigt medlemskort ved indgangen.

Billetter

Billetter

Oplev også Jóanes Nielsen og Siri Ranva Hjelm Jacobsen i NordOrd

Oplev også Jóanes Nielsen og Siri Ranva Hjelm Jacobsen i NordOrd