Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 12-17
Åbningstid i dag: 12-17
Menu

JORDEN SET FRA GRØNLAND
aftensamtale med Minik Rosing

Den verdenskendte professor i geologi Minik Rosing gæster vores litteratursalon NordOrd og drøfter sin nye og anmelderroste bog Rejsen til tidernes morgen - Jorden set fra Grønland.

Onsdag 23. januar 2019 kl. 20 - UDSOLGT

De færreste er klar over, at uden liv havde der ikke været kontinenter. Det viser sig nemlig, at livet er den stærkeste forandrende kraft på Jorden. Det har geologien afsløret, og det beretter Minik Rosing om i sin nye bog.

Vi følger de opdagelser, der danner fundamentet for vores forståelse af jorden og livet som uadskillelige fænomener. Vi følger også med i opdagelsen af de tidligste spor af livet på jorden, og i forskningen i hvordan landjorden, havet og atmosfæren har udviklet sig i takt med livets opståen og udvikling på jorden.

Ligesom bogens forfatter, stammer stor del af vores viden om Jorden fra Grønland. Derfor er bogen også en kærlighedserklæring til det Grønland, der har været drivkraften i Minik Rosings geologiske forskning.

Arrangementet
Minik Rosing samtaler med NordOrds Birgir Thor Møller og besvarer derefter spørgsmål fra salen. Arrangementet varer i alt 80 minutter.

Salen åbner en time før arrangementet starter, og Minik Rosings bog vil kunne købes til særpris i litteratursalonens café.

Entré: 80 kr.

Online billetsalg


Nordatlantens Venner

Der er en billetrabat på 25% til medlemmer af Nordatlantens Venner. Billetter købt med denne rabat skal fremvises sammen med et gyldigt medlemskort ved indgangen

Billetter

Billetter

Kom også til krimiaften i NordOrd

Kom også til krimiaften i NordOrd