Få et unikt kig bag kulissen og kom helt ned i sømmene, når Haute Couture-designer Jørgen Simonsen viser rundt i udstillingen Iskrystalprinsessen vol. II.

I Jørgen Simonsens Univers

Eksklusiv særrundvisning i Iskrystalprinsessen vol. II

Søndag 17. februar 2019 kl. 11-12 - UDSOLGT

Her er en unik mulighed for at træde ind Haute Couture-designer Jørgen Simonsens univers og høre alt om hans Grønlandsinspirerede kollektion.

Jørgen Simonsen vil ikke blot fortælle detaljeret om selve kreationerne, men også om kollektionens koncept, udførelse, tilvirkning og baggrund. Hvad er ideologien bag den, og hvorfor kommissionerede NAPA ham til at lave netop denne opgave. Og hvad sker der egentlig, når en designer lader sig inspirere af en fremmed kultur og dens vestimentære udtryk: Låner han? Stjæler han? Tilføjer han den kultur en merværdi, eller stripper han den for identitet? Få svarene, når Jørgen Simonsen giver en skridt-for-skridt indførsel i udstillingen under denne eksklusive rundvisning.

Jørgen Simonsen (f. 1972) har en fortid som chefdesigner for Versace og har desuden arbejdet for Valentino, Karl Lagerfeld, Alexander McQueen og John Galliano og designet kjoler til verdensstjerner som Madonna, Jennifer Lopez og Nicole Kidman.

Arrangementet varer en time.

Entré: 100 kr.

Onlinesalg

Læs mere om udstillingen her.

Udsolgt

Udsolgt

Læs mere om udstillingen

Læs mere om udstillingen