Islandsk-danske forfattermøder #2 

Oplev Kristín Marja Baldursdóttir og Merete Pryds Helle i en aftensamtale, når vi slår dørene op for det andet islandsk-danske forfattermøde i vores litteratursalon NordOrd

Mandag 8. oktober 2018 kl. 20 - UDSOLGT


Kristín Marja Baldursdóttir (f. 1949) debuterede med efterkrigstidsromanen Mågelatter og fik sit store gennembrud med Karitas uden titel, der blev nomineret til Nordisk Råds Litteraturpris i 2006. På dansk findes også romanerne Karitas – kaos på lærred, Karlsvognen, Fra Hus til hus, Kantate, Køligt daggry og Havblik.

Merte Pryds Helle (f. 1965) debuterede i 1990 med novellesamlingen Imod en anden ro, som hun skrev mens hun gik på Forfatterskolen. Gennembruddet kom i 2000 med romanen Fiske i livets flod. Hun har udgivet en lang række af titler i mange forskellige genrer, senest slægtskrøniken Folkets skønhed og i år Vi kunne alt.

Islandsk-danske forfattermøder
I anledning af Islands 100-års suverænitetsjubilæum har vi i samarbejde med Islands Ambassade inviteret nogle af Islands og Danmarks fremmeste forfattere til at mødes i litteratursalonen NordOrd. På baggrund af deres forfatterskaber vil de drøfte emner og spørgsmål, som udstikkes af moderator Birgir Thor Møller, før de besvarer spørgsmål fra salen. Arrangementerne varer omtrent 80 minutter, og litteratursalonens cafe åbner en time før de starter.

Læs mere om Islandsk-danske forfattermøder på nordatlantens.dk


Billetsalg

Billetsalg

Islandsk-danske forfattermøder

Islandsk-danske forfattermøder

Læs om Islands suverænitets-jubilæum

Læs om Islands suverænitets-jubilæum