Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 12-17
Åbningstid i dag: 12-17
Menu

Maja Lucas og Sólrún Michelsen i NordOrd

Oplev de to forfattere i samtale om deres aktuelle romaner, der hver især bearbejder moderskabets stærke og langt fra kun smukke følelser.

Søndag den 20. august 2017 kl. 15

Den færøske forfatter Sólrún Michelsen er aktuel med romanen ”På den anden side af marts” (nomineret til Nordisk Råds Litteraturpris 2016). I et poetisk og sanseligt sprog skildrer den ”de komplekse følelser der opstår, når en af livets mest monumentale støttepiller, moren, forsvinder” (bogvægten)”. Sólrún Michelsen debuterede i 1994 og kendes bl.a. for den anmelderroste novelleroman ”At danse med virkeligheden”.

Eftermiddagens anden gæst er den danske forfatter Maja Lucas. Hun debuterede i 2004 med ”Jegfortællinger”, og hun er aktuel med romanen ”Mor”, der skildrer hvordan forholdet mellem en mor og hendes lille datter på tragisk vis havarerer. Og den meget anmelderroste roman er bl.a. blevet kaldt ”en vigtig modvægt til samtidens skønmalerier af moderskabet” (Dagbladet Information).

Forfattersamtaler i litteratursalonen NordOrd
Forfatterne samtaler med NordOrds Birgir Thor Møller, før de besvarer spørgsmål fra salen. Arrangementet forventes at vare 90 minutter (inkl. pause), og der vil være bogsalg i litteratursalonens café, som åbner en time før det starter.

Billetter
60 kr. onlinesalg via Billetto.dk.

online billetsalg

online billetsalg