Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 12-17
Åbningstid i dag: 12-17
Menu

En aften med Hallgrímur Helgason og Ófeigur Sigurðsson i NordOrd

Sproglig vildskab, humor og vid. Oplev to af tidens fremmeste forfattere fra Island i vores litteratursalon NordOrd, hvor de fortæller om deres nyeste romaner og forfatterskaber.

Torsdag den 21. september kl. 20

I Danmark kender vi Hallgrímur Helgason for romaner som "101 Reykjavik", "Stormland" og "Kvinden ved 100 grader". Og med sin unikke kombination af sproglig vildskab, humor og vid er han blevet en af Islands mest markante og anerkendte forfattere. Sideløbende er Helgason kunstmaler, og det er i studieårene ved kunstakademiet i München i de tidlige 1980’ere, at han har fundet udgangspunktet for den både morsomme og rørende fortælling i sin nye roman ”Søsyg i München”.

Forfatteren Ófeigur Sigurðsson har også høstet anerkendelse for idesprudlende, fandenivoldske og besnærende fortællinger. Og sidste år betog han de danske læsere med sin første romanudgivelse på dansk ”Vildmark”, der fik en anmelder til at kalde ham nutidens svar på Halldór Laxness. Nu er han romanaktuel igen, og denne gang med den mundrette titel "En roman om Jon og hans breve til sin gravide kone, da han opholdt sig i en grotte hen over vinteren og forberedte hendes ankomst og de nye tider".

Aftensamtaler i litteratursalonen NordOrd
Forfatterne samtaler hver især med NordOrds Birgir Thor Møller. Arrangementet forventes at vare to timer (inkl. pause), og der vil være bogsalg i litteratursalonens café, som åbner en time før arrangementet starter.

Arrangementet er støttet af Fondet for Dansk-Islandsk Samarbejde.

Billetter
100 kr. Onlinesalg via Billetto.dk.

 

billetter

billetter