EKSKLUSIV FÆRØSK DOBBELTKONCERT
Guðrið Hansdóttir og Heiðrik á Heygum

Denne aftens to færøske artiske tilhører en yngre generation af færøske musikere med et stærkt internationalt udsyn og inspiration.

Fredag den 5. maj kl. 21
Dørene åbner kl. 20

Aftenens første optræden er med prisvindeende singer-songwriter Guðrið Hansdóttir, der her optræder i trioformatet. Over de seneste 10 år har hun været særdeles aktiv på den færøske og udenlandske musikscene. Hun har udgivet 5 soloplader, tournéret verden over. Guðrið er også anerkendt for sit samarbejde med Janus Rasmussen i den populære elektroduo BYRTA. Gudrids nyeste anmelderroste album "Painted Fire" (2016) er udgivet i hele Skandinavien og Tyskland. Guðriðs musik er en generøs blanding af folk og pop med et meget melankolskt udtryk.

Multikunstneren Heiðrik á Heygum har tidligere udstillet sin malerkunst på Nordatlantens Brygge, men denne aften sætter han med sin fint slebne vokal sætter ord på sine oplevelser fra LGBT-miljøet i et lille samfund som det færøske. En tematik der er central på det aktuelle album "Funeral". Her tages lytteren med på en melankolsk og humoristisk, såvel som konfrontatorisk rejse til et jazz og folkinspireret univers á la 1930-40'erne. Heiðrik akkompagneres af guitar, bas, tromme, ukulele og strygere.

Online billetsalg via Billetto.dk.

billetter

billetter