Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 12-17
Åbningstid i dag: 12-17
Menu

RAMS / Blandt mænd og får

Dansk forpremiere på den skæve filmperle Rams, der har været et regulært festivalhit, siden den blev hædret på Cannes-festivalen i fjor. Mød instruktør Grímur Hákonarson efter visningen.

Tirsdag den 1. marts kl. 20 - UDSOLGT
Ekstravisning 1. marts kl. 17 - UDSOLGT

I en fjern dal i det nordlige Island bor fåreavlerne Gummi og Kiddi. De er brødre, men har dog ikke talt sammen i hele 40 år, og de passer hver især deres prisbelønnede fårebestande. Da fårene pludselig får en livsfarlig virus, er hele dalens eksistensgrundlag imidlertid truet. Brødrene har dog ingen planer om at ændre levevis, og de må tage kampen op, hver især eller sammen.

Rams er en skæv fårekomedie om menneskelig adfærd, skildret med tør humor og et skarpt blik for tilværelsens både små og store komplikationer. At de to brøde er lige så særegne som de isolerede og harske egne, de lever i, giver desuden vidunderlige og til tider ligefrem bizarre vinkler på livets ellers genkendelige udfordringer. ”Rams” har vundet talrige priser siden dens internationale premiere på festivalen i Cannes, hvor den blev hædret med ”Un Certain Regard”.

Arrangementet
Rams (2015) varer 90 minutter og vises med danske tekster. Arrangementet inkluderer samtale med instruktør Grímur Hákonarson og varer i alt 120 minutter.
Der er ikke nummererede pladser, så kom i gods tid, hvis I vil sidde sammen. Filmcaféen åbner en time før visningen.

Billetter: 70 kr.
Onlinebilletsalg: www.politikenbillet.dk/nordatlantensbrygge

billetsalg

billetsalg