Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 12-17
Åbningstid i dag: 12-17
Menu

TAG RETUR MED TEITUR

ONLINE BILLETSALG ER STOPPET.
Søndag sættes et antal billetter til salg i døren fra kl. 18.00 for 130 kr.

Oplev Teitur i unikke udendørs rammer, når han optræder fra slæbebåden Käthe Wessels foran det nordatlantiske kulturhus med sange og fortællinger om sin tilbagevenden til Færøerne.

Søndag den 20. september fra kl. 18

I forbindelse med kulturfestivalen Goldens Days Hello Heritage dage skabes en helt særlig aften på Nordatlantens Brygge, hvor den internationalt anerkendte færøske trubadur bl.a. optræder med intime udgaver af sange fra "hjemstavns-albummet" Story Music. Et album, der både musikalsk og konceptuelt markerer hans tilbagevenden til hjemlandet efter mange år i udlandet. Se event-trailer her.

Musik til lands og til vands
Kajområdet omkring slæbebåden Käthe Wessels og det gamle nordatlantiske pakhus på Christianshavn kommer til at summe af musik, publikums fællessang og kædedans, duften fra bål og færøsk fiskesuppe. I dialog med publikum spiller og fortæller Teitur fra kahyt-taget på af den gamle slæbebåd, om sin kunstneriske og personlige rejse, sin motivation, sit syn på verden og den kunstneriske erfaring og indsigt, der giver mod til at være konsekvent i sine valg i livet.

Fra en scene på land optræder tre andre aktuelle færøske kunstnere før og efter Teitur. Indledningsvis spiller de to yngre musikere Benjamin og Rebekka. Begge singer/songwritere, der nyder stor anerkendelse på Færøerne. Senest har Benjamin modtaget 4 FMA (Faroese Music Award) for albummet Ave. Senere optræder Kvonn, med af bl.a. Yggdrasils Kristian Blak i front. Deres repertoire spænder fra egne kompositioner til skandinavisk og færøsk folkemusik.

Nordatlantens Brygge bliver således en ganske unik og stemningsfuld kulisse, hvor Teitur og de øvrige kunstnere får lejlighed til at præsentere deres musik, som den aldrig er hørt før.

På kajen sælges øl, vand og færøsk fiskesuppe lavet over åben ild.

PROGRAM

18.00 
Adgang til eventområdet foran Nordatlantens Brygge.

Inden Teiturs optræden vil der fra ca. kl. 18.30 være mini-koncerter med Rebekka, Benjamin og Kvonn på Kajscenen.

Teitur optræder på Bådscenen, hvorefter Kvonn igen spillet et sæt fra Kajscenen

22:00
Aftenen slutter


PRAKTISK
Der er vejarbejde og nybyggeri i området omkring Nordatlantens Brygge. Derfor er der ikke parkeringsmulighed ved selve kajen. Vi anbefaler derfor, at I tager det offentlige eller cyklen.

Cykelparkering er på bagsiden af Nordatlantens Brygge i markeret område.

Information om adresse, busser, metro og bilparkering kan findes nedenfor.

Arrangementet er udendørs på vores smukke kaj og vejret ser lige nu ud til at blive godt ifølge Danmarks Meteorologiske Institut. Alligevel kan det blive køligt om aftenen med vinden der kommer ind fra vandet, så vi anbefaler at du tager varmt tøj på.

Koncerten er et stå-op arrangement, med få bænke på kajen så det er muligt at sidde lidt ned. Derudover er der et trappeplateau foran scenen som du godt må sidde på. Vær venligst opmærksom på at det kan blive glat når duggen falder eller hvis det regner. Vi bliver mange mennesker på kajen, så pas på hinanden.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til koncerten, hvor vi kommer helt tæt på Teiturs musik.

Vi ses på søndag!

 

Koncerten er arrangeret i samarbejde med Story Music Film (1606 Aps).

Hør optagelse og interview med Teitur fra arrangementet

Hør optagelse og interview med Teitur fra arrangementet

Læs mere om Story Music

Læs mere om Story Music