Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 12-17
Åbningstid i dag: 12-17
Menu

Kajs Grønlandskrønike

Debataften i NordOrd med Kaj Kleist og DR-journalisten og forfatteren Susanne Christiansen, der drøfter ”Kajs Grønlandskrønike” og dens unikke skildring af det moderne Grønlands historie.

Tirsdag 10. november kl. 20

”Jeg har oplevet at blive opfattet som eskimo fra fjerne egne til nu at være verdensborger i en globaliseret verden.” – Kaj Kleist

”Kajs Grønlandskrønike” er ikke en traditionel erindringsbog, men en moderne historiebog skrevet til dem, der vil forstå nutidens Grønland og de sidste 65 års grønlandshistorie.

"Historikeren og journalisten Susanne Christiansens debutbog er en både informativ og underholdende fortælling om Grønlands udvikling fra koloni over amt og hjemmestyre til selvstyre," skrev anmelder Lars Ole Knippel i Jyllands-Posten. Og i Information har Lars Trier Mogens ligeledes rost bogen og kaldt den en ”både episk storladen og personligt nærværende forvandlingshistorie om moderniseringen af Grønland – set gennem topembedsmand Kaj Kleists erindringer, eftertanker og forhåbninger til næste generation.”

Aftensamtale i NordOrd
Kaj Kleist og Susanne Christiansen drøfter bogen med NordOrds Birgir Thor Møller og derefter publikum. Arrangementet varer 90 minutter (inkl. kort pause), og bogen kan købes til særpris i vores café, som åbner en time før arrangementet starter.

Billetter
60 kr. Onlinesalg via politikenbillet.dk

BILLETTER

BILLETTER