Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 12-17
Åbningstid i dag: 12-17
Menu

Nordatlantens Brygge fejrer 10-års fødselsdag med masser af nordatlantiske kulturtilbud!
Fri entré.

Lørdag den 30. november kl. 12-17

I forbindelse med Nordatlantens Brygges 10-års fødselsdag inviterer vi publikum indenfor til en række spændende kulturaktiviteter

I løbet af lørdagen vil der være et omfattende kultur-program med omvisninger, udstillinger, koncerter og aktiviteter for børn i inde og ude.

Oplev bl.a koncerter med Nive Nielsen & Angu, Annika Hoydal, trommedans, færøsk historiefortælling, islandsk spåkone, færøsk kædedans, smagsprøver på nordatlantiske specialiteter og guidede ture i udstillinger og pakhus.

Derudover sætter Nordatlantens Brygges skoletjeneste fokus på "Nordatlanten for børn" med fortællinger og aktiviteter inde og ude.

Programmet er arrangeret i samarbejde med Færøernes og Grønlands repræsentationer, Islands ambassade, Visit Greenland, Culture Adventure og Tranhuset.

I nabo-pakhusene er der også åbent på dagen. I Arktisk Hus holder Arctic Friend-rejser åbent med gode rejsetilbud, ligesom der er foredrag og udstillingsåbent. Den netop genåbnede fødevare- og gavebutik Tranhuset præsenterer deres nordatlantiske sortiment og har gode tilbud på dagen.

OBS
Gratis sejlads til og fra Nyhavn hele eftermiddagen.