Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 12-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 12-17
Åbningstid i dag: 12-17
Menu

CAFÉKONCERT: BEINIR

Oplev den anmelderroste sanger og sangskriver fra Færøerne ved en intim fyraftenskoncert i vores cafe

Fredag 26. januar 2024 kl. 17

Lige siden Beinir var lille, har han spillet guitar og sunget for alle, der ville lytte med. Med ambitionen om et liv fyldt af musik flyttede han fra det trygge, velkendte Saltangará på Færøerne til Danmark for at udleve sin drøm.

På baggrund af den rejse skabte den 23-årige sanger og sangskriver singlen ‘Greener’, der handler om at kaste sig ud på ukendt terræn og omfavne forandringen. Sangen rummer nogle af de overvejelser, vi som mennesker har, og de usikkerheder, vi gennemgår, når vi forholder os til en ny livssituation, hvor lysten og tvivlen møder hinanden i et ukærkomment paradoks.

’Greener’ er liveindspillet i Grapehouse Studio og rummer en varm og håbefuld lyd, der er bygget op omkring klaveret, som underbygger Beinirs singer-songwriter-univers, der er inspireret af forgængere som Elton John, Billy Joel og Paul McCartney.


Varm og håbefuld lyd

At få live-følelsen ind i indspilning har været vigtigt for Beinir, der de seneste år har turneret og opvarmet for blandt andet Stine Bramsen, Jonah Blacksmith og Dopha - bare ham, hans klaver og guitar.

Musiktidsskriftet Gaffa har rost Beinirs koncerter og ligeledes Bands of Tomorrow, der gav 4,5 ud af 5 stjerner og skrev blandt andet, at han med imponerende guitarspil og en drum-pedal fylder scenen ud ”med sin vanvittige sangstemme og velskrevne numre.”

Vi glæder os til at præsentere ham ved en intimkoncert i vores café.


CAFÉKONCERTER – FRI ENTRÉ

Vores hyggelige café danner rammen om en serie intime fyraftenskoncerter, hvor du kan tage hul på weekenden til skønne klange fra nord.

Koncerterne spilles kl. 17.15 og varer ca. 30 minutter.

Der er gratis adgang og caféen med nordatlantiske øl holder åbent til kl. 20.