Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 12-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 12-17
Åbningstid i dag: 12-17
Menu

ULD & BÆREDYGTIGHED

Hvordan kan fortiden inspirere fremtiden? Sissal Kristiansen ser på de oversete bæredygtige kvaliteter ved ulden i sit foredrag på strikkefestivalen Pakhusstrik

Fredag 8. september 2023 kl. 19.30

Den færøske uldaktivist Sissal Kristiansen gæstede Pakhusstrik 2022 med et fremragende foredrag om strikken og uldens betydning for den færøske kultur og identitet. Det er derfor en glæde at kunne præsentere hende igen i år, hvor hun sætter fokus på uld og bæredygtighed.

Eller som hun selv siger det:

- Som designer ser jeg det som min fremmeste opgave at skabe noget, der holder over tid. Og jeg elsker det, når jeg kan finde tilbage til noget, der har en historie.

I mit foredrag vil jeg derfor fortælle om, hvordan jeg lader mig inspirere af mine formødre - hvilken tilgang jeg bruger, og hvorfor jeg mener, at den er bæredygtig. Og jeg vil rigtig gerne invitere til en samtale og diskussion om, hvordan vi igen kan blive stolte af at bevare, passe på og kære os om de strikkekreationer og designs, som vi selv har lavet med omhu og kærlighed.

 

Sissal Kristiansen
Sissal er designer og ejer af strikmærket Shisa Brand, for hvem den bærende mønstertråd er den færøske uld og strikketraditioner. Hun har en stor passion for tradition og bæredygtighed og taler for, at disse er urokkelig knyttet hinanden. Lader vi os inspirere af vores formødres tilgang, påskønnelse og forståelse for ulden kan vi nemt bevæge os i en mere bæredygtig retning. For Sissal ligger den færøske uld tættest hjertet, men hun er en stærk ambassadør for uld generelt.


Pris: 125 kr. Varighed: 60 minutter.

Onlinebilletsalg

 

PAKHUSSTRIK 2023
Arrangementet indgår i Pakhusstrik 2023. Læs mere om den nordatlantiske strikkefestival på nordatlantens.dk/pakhusstrik  

Billetsalg

Billetsalg

Pakhusstrik 2023

Pakhusstrik 2023