Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 12-17
Åbningstid i dag: 12-17
Menu

NYE KORTFILM FRA FÆRØERNE
Med instruktørbesøg og debat

Vi tager temperaturen på den færøske kortfilmscene og viser en perlerække af nye filmtitler, tilsat instruktørbesøg og debat om den aktuelle udvikling i færøsk film.

Fredag den 26. september kl. 20

I de senere år har en række færøske instruktører markeret sig på internationale filmfestivaler med unikke og prisvindende kortfilm. Deriblandt Sakaris Stórá, som viser og drøfter sin seneste film, Winter morning (Vetrarmorgun), der i februar blevet hædret på filmfestivalen i Berlin.

Filmprogrammet byder desuden på Heiðrik á Heygums poetiske kærlighedsdrama True Love, Dávur Djurhuus’ underfundige skildring af fordomme og menneskelig adfærd i Terminal og Jónfinn Stenbergs tragikomedie Munsch. Derudover gæster Rannvá Káradóttir og Marianna Mørkøre aftenen og viser Karmok, som er den nyeste titel i deres prisbelønnede kortfilmserie The Cycle, der består af dybt originale kunstfilm.

Ingun Í Skrivarastovu, der er filmproducent og formand i brancheorganisationen Føroysk Filmsólk (Færøske Filmfolk), vil også være til stede og drøfte den aktuelle udvikling i færøsk film.

Arrangementet
Kortfilmene vises med engelske undertekster, og arrangementet varer i alt 120 minutter (inkl. debat og kort pause). Der er åbent i Bio-caféen en time før og efter arrangementet.

Onlinebilletsalg på www.politikenbillet.dk/nordatlanten

 

Færøske Biodage er støttet af:

DFI-logo.png 

billetter

billetter

se hele programmet

se hele programmet