Åbningstid i dag: 12-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 12-17
Åbningstid i dag: 12-17
Menu

Kommende udstillinger 2022

IMPORT-EKSPORT – Gudrun Hasle og Martin Brandt

To separatudstillinger der kredser om kulturmødet mellem Grønland og Danmark.

22. januar 2021 – 1. maj 2021

 

Import-Eksport
Rent biografisk har begge kunstnere flyttet sig mellem Grønland og Danmark (og Thailand) og på hver deres måde har de arbejdet med kulturmødet i deres kunst. Hasle og Brandt udstiller separat på hver deres etage, men der vil uden tvivl opstå spændende og udfordrende dialoger mellem kunstnernes livtag med den private og den kollektive fortælling

 

Gudrun Hasle
Gudrun Hasle (1979) er født i København, men boede i barneårene i Thailand. Fra 2019-21 boede hun i Nuuk. På udstillingen Import – Eksport vil Gudrun Hasle bl.a. genoptage den livshistorie (Livshistiorge, 2017), som hun første gang skrev på gulvet i sin egen lejlighed i 2017, kort før hun flyttede til Nuuk. På Nordatlantens Brygge vil Hasles refleksioner over opholdet i blok 9 i Nuuk blive skrevet ind i historien. Derudover vil hun vise andre nye værker, der handler om sted, krop og identitet. Hasle beskæftiger sig med selvfortællingen som figur, man kunne også sige den biografiske, ”lille” historie.

 

Martin Brandt
Martin Brandt (1990) er født i Nuuk, men har boet i København i flere år, og dimitterer denne sommer fra Kunstakademiet.
Martin Brandts udstilling vil handle om den måde, vi som kultur fortæller historier på, bl.a. når vi musealiserer kultiske genstande, ligesom han viser nye værker, der på forskellig vis forskyder tupilak-figuren i materiale og skala. Et emne som har optaget ham i en årrække. Her kunne man tale om den store historie og den mytiske fortælling.