Inspirerende mødelokaler i København K

Hvis omgivelserne er vigtige - så skal I vælge de charmerende mødelokaler hos Nordatlantens Brygge.

Nordatlantens Brygges indtagende mødelokaler ligger midt i det klassiske Christianshavnske pakhus- og havnemiljø, og har en fornem panoramaudsigt over København, Nyhavn, Operaen og Skuespilhuset. Man kan virkeligt mærke historiens vingesus i de rustikke lokaler med store smukke plankegulve og fritlagte loftsbjælker. Lokaler og omgivelser inspirerer til kreative tanker – og hvis mødedeltagerne har brug for en lille pause fra mødeaktiviteten, så er det fantastisk at gå ned til den hyggelige havnemolen og trække vejret.

Veludstyrede mødelokaler
Vore mødelokaler er udstyret med borde, stole og standard Av-udstyr: Dataprojektor, talerstol, overheadprojektor, lærred, flipover og whiteboard samt trådløs netforbindelse. Har I behov for mere eller andet Av-udstyr, hjælper vi gerne med leje gennem vores eksterne leverandør.

Mødepakker
Vore mødepakkepriser er baseret på minimum 10 personer. I prisen er inkluderet leje af mødelokale, garderobe samt betjening arrangementet igennem.

Kontakt os
Vi kan selvfølgelig tilpasse arrangementet efter jeres ønsker og behov - dette er kun et bud på, hvad vi har at tilbyde. I er meget velkomne til at kontakte os på tlf. 2464 5295 eller mail til lgl@bryggen.dk for yderligere oplysninger og en snak om arrangementet.

Send forespørgsel

Send forespørgsel

En del af Greenkey ordningen

En del af Greenkey ordningen