Festlokaler i København

På Nordatlantens Brygge i København finder du nogle helt unikke festlokaler, som kan danne rammen om den perfekte fest. Det historiske pakhus emmer af charme og hygge du ikke finder i andre selskabslokaler i byen.

Til daglig er det gamle pakhus et velbesøgt kulturhus for de nordatlantiske lande; Island, Færøerne og Grønland, og huser bl.a. en af verdens førende Michelin restauranter - Noma. Som en enestående mulighed er der åbnet op for at private kan leje de spændende festlokaler midt i København.

De rå og rustikke selskabslokaler ligger på 5 sal i kulturhuset, hvilket giver en fantastisk udsigt til både Nyhavn og Operaen. Københavns Havn, som ligger i umiddelbar forbindelse med Nordatlantens Brygge, er med til at skabe den helt specielle stemning. Det gør det muligt at ankomme med båd til pakhuset, og lægge til husets helt egen kajplads. Hvis en båd ikke er aktuel, så er der også gode P-muligheder i det nærliggende P-hus på Papir-øen, som er blot 300 m fra Nordatlantens Brygge.

Fleksible festlokaler
I lokalerne er der plads til op til 350 gæster, afhængigt af arrangementstype. Vi har en fin bar, caféborde, scene, alm. stole samt runde og firkantede borde, så det er kun fantasien der sætter grænserne. Vi er også meget fleksible mht. forplejning; du kan lade os sørge for god mad og drikke til festen, eller du kan medbringe det selv. Der er fri adgang til et anretterkøkken med standard service og en industriopvaskemaskine.

Kontakt Nordatlantens Brygge for leje af festlokale
Vi har mulighed for at skræddersy et arrangement fuldstændig efter jeres behov. Så kontakt os straks på tlf. 2464 5295 eller mail til lgl@bryggen.dk, så sørger vi for at hjælpe jer med jeres fest.

Send forespørgsel

Send forespørgsel

Se opstillinger

Se opstillinger

360 grader tour i festlokalet

360 grader tour i festlokalet