Unikke bryllupslokaler til leje i København

Vi har stor erfaring med afvikling af bryllupper, og ved hvor vigtigt det er at netop denne dag lever op til drømmen om ... verden bedste fest.

Vores bryllupslokaler i det gamle pakhus på Christianshavn udgør nogle perfekte rammer til jeres bryllupsfest. Og sammen med vores nordisk inspireret mad og venlige serveringspersonale er I ikke langt fra at opnå målet.

Brudeparret kan nyde dagen
Vi gør en dyd ud af at brudeparret skal kunne slappe helt af og vide at de kan nyde den specielle dag. Vi skaber de trygge rammer i tæt dialog med jer, så vi er enige om både store og små ting. Vores bryllupstilbud er samtidigt meget fleksible og giver rig mulighed for at I kan sætte jeres helt eget præg på lokalet og dermed personliggøre festen. Der er bl.a. mulighed for opsætning af bar, caféborde, en scene til livemusik eller dj. Udstillingslokalerne med aktuelle udstillinger har også indrages, så I måske kan indtage velkomstdrikken blandt unik kunst fra Norden. På samme vis kan pakhusets private havnekaj anvendes på den store dag, så brudeparret kan ankomme fornemt med båd.

Bryllupslokaler med plads til op til 160 gæster
Selve bryllupslokalerne ligger på 5. Sal, så der er en unik udsigt over Københavns havn, Nyhavn og Operaen. Der er 2 forskellige lokaler at vælge imellem, henholdsvis; VEST (350 m2) og ØST (200 m2), hvor det største kan rumme op til 160 gæster alt efter opstilling af bordene. 

Brug for et unikt bryllupslokale til jeres fest?
Vi har mulighed for at skræddersy bryllupsfesten fuldstændig efter jeres behov og ønsker. Så kontakt os straks på tlf. 2330 1061 eller mail til david@bryggen.dk, og lad os snakke om mulighederne.

Hvad er mulighederne
Vores normal timepris er 3.500 kr. - men til disse særlige lejligheder, laver vi altid en pakkeløsning og fast pris.

45.000. inkl. moms for det hele, hvor I vil have adgang til lokalet dagen forinden om fredagen, til klargøring i tidsrummet 09.00-17.00. Adgang igen fra kl. 12.00 på selve dagen om lørdagen, indtil festen slutter kl. 03.00 hvor I så kan komme tilbage søndag og ordne det sidste, der mangler, i tidsrummet 12.00-17.00.

I prisen er der fri adgang til anretterkøkken samt brug af service, duge og stofservietter. Dertil ønsket bord- og stoleopsætning samt ønsket standart AV-udstyr. Vi kan opsætte en scene til jer samt en bar-opsætning i forlængelse af et dansegulv i rummet. 

Der vil være en teknikker til stede, som har ansvaret for bygningen under arrangementet. Lokalet skal være afleveret som I fik det, men hovedrengørringen indgår prisen.

Der er mulighed for at leje en varmluftsovn som vi lejer ind til 2.000. Yderligere kan der lejes et fadølsanlæg dertil for 2.000,- hvor at vi indkøber fustager til jer, som I køber til indkøbspris. Det er fra leverandøren Royal.

I har fri mulighed for at benytte den cater/restauratør, som I selv ønsker, samt medbringe alle drikkevarer, der passer jer uden beregning.

Tag på en i 360-graders billed-rundtur i vores lokaler

Send forespørgsel

Send forespørgsel