Unikke bryllupslokaler til leje i København

Vi har stor erfaring med afvikling af bryllupper, og ved hvor vigtigt det er at netop denne dag lever op til drømmen om ... verden bedste fest.

Vores bryllupslokaler i det gamle pakhus på Christianshavn udgør nogle perfekte rammer til jeres bryllupsfest. Og sammen med vores nordisk inspireret mad og venlige serveringspersonale er I ikke langt fra at opnå målet.

Brudeparret kan nyde dagen
Vi gør en dyd ud af at brudeparret skal kunne slappe helt af og vide at de kan nyde den specielle dag. Vi skaber de trygge rammer i tæt dialog med jer, så vi er enige om både store og små ting. Vores bryllupstilbud er samtidigt meget fleksible og giver rig mulighed for at I kan sætte jeres helt eget præg på lokalet og dermed personliggøre festen. Der er bl.a. mulighed for opsætning af bar, caféborde, en scene til livemusik eller dj. Udstillingslokalerne med aktuelle udstillinger har også indrages, så I måske kan indtage velkomstdrikken blandt unik kunst fra Norden. På samme vis kan pakhusets private havnekaj anvendes på den store dag, så brudeparret kan ankomme fornemt med båd.

Bryllupslokaler med plads til op til 160 gæster
Selve bryllupslokalerne ligger på 5. Sal, så der er en unik udsigt over Københavns havn, Nyhavn og Operaen. Der er 2 forskellige lokaler at vælge imellem, henholdsvis; VEST (350 m2) og ØST (200 m2), hvor det største kan rumme op til 160 gæster alt efter opstilling af bordene. 

Brug for et unikt bryllupslokale til jeres fest?
Vi har mulighed for at skræddersy bryllupsfesten fuldstændig efter jeres behov og ønsker. 

Hvad er mulighederne
Vores normal timepris er 3.500 kr. - men til disse særlige lejligheder, laver vi altid en pakkeløsning og fast pris. Så kontakt os straks på tlf. 2464 5295 eller mail til lgl@bryggen.dk, og lad os snakke om mulighederne.

 

Tag på en i 360-graders billed-rundtur i vores lokaler

Send forespørgsel

Send forespørgsel