Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 12-17
Åbningstid i dag: 12-17
Menu

Mød Barbara Í Gongini

Nyd et glas bobler og se udstillingen Mutationer i selskab med Barbara Í Gongini, der fortæller om sine designs, bæredygtighed og inspirationen fra det nordatlantiske landskab.

Torsdag 25. august 2022 kl. 17.00

Det markante brand Barbara Í Gongini kan snart fejre 25-års jubilæum. Barbara Í Gonginis stil er rå som det færøske fjeld, men også fuld af poesi og kropslig bevidsthed. På mange måder har hun med sine multifunktionelle styles bevidst placeret sig i opposition til modebranchens korte tidshorisont. At skabe tøj, der har mange anvendelsesmuligheder, er en måde at tænke bæredygtighed på, som måske er endnu mere relevant i dag.

 

Barbara Í Gongini, født 1966 i Fuglafjørður, er Færøernes mest kendte avantgardedesigner. Hun viste sin første kollektion i 2000, kort før hun blev en del af design-butikken Könrøg, og i 2005 etablerede hun sit label BARBARA I GONGINI. Gennem årene har Barbara Í Gongini taget del i nordiske tværgående projekter indenfor kunst og design, senest udstillingen The Weather Diaries, som både blev vist i Frankfurt (2018) og Seattle (2019). I 2017 modtog hun den færøske kulturpris.

 

Samtale og bobler
Kom og hør om hendes tanker, se hendes designs og stil spørgsmål, når hun folder sin udstilling ud i samtale med Nordatlantens Mai Misfeldt. Vi byder på et glas bobler.

Arrangementet varer 60 minutter

Onlinebilletsalg

Læs mere om udstillingen og kunstnerne på nordatlantens.dk/mutationer


Nordatlantens venner
Der er en rabat på 25% til medlemmer af Nordatlantens venner. Billetter købt med denne rabat skal fremvises sammen med et gyldigt medlemskort ved indgangen.

 

 

Billetsalg

Billetsalg